top of page

Referenties

Hoe ervaren ouders de Zorgzame Expertise van Coby Hoets als Gastouder?

Hilly van Bemmel
Buren 

​​​​​​​​​Ik ben met de tweeling bij Coby terrecht gekomen omdat er op verschillende kinderdagverblijven voorlopig geen plaats vrij kwam. Ik zal nu niet anderes meer willen.

​Ze krijgen de volle aandacht, kleine groepjes en allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd. Ook vanwege Cian die vanaf 6 maanden sondevoeding krijgt en sinds 5 maanden nu een Peg sonde heeft.

Coby wilde de zorg op haar nemen en leren hoe ze hem moest aan en af koppelen. Ook spuugt hij veel en gaat 2 a' 3 voedingen aan de pomp.

Coby staat er allemaal voor open en ik heb het idee dat het haar nooit teveel is. In iedergeval laat ik ze met een gerust hart achter. En kan ik ontspannen naar mijn werk. Ook merk ik dat Cian en Cira er erg graag heen gaan. Als ik de straat in rijdt dan zitten ze al te wippen. En als ik weg ga staan ze al te zwaaien, dat geeft je een goed gevoel. Verder is coby een bezige Bij en altijd opgewekt. ook met extra uren opvangen is geen probleem. Ik had geen betere gastouder kunnen wensen.

Cia en Cira hebben 3,5 jaar in de opvang bij Coby gezeten, ze gaan nu naar school.

Carla van de Wakker
Tiel

​Dave heeft het heel er goed bij Coby. Het is een blij kind. Dave speelt graag met de andere kinderen. Eten en drinken gaat goed. Coby leert Dave nieuwe dingen eten

Warm eten gaat ook goed. Coby kookt lekkere gezonde voeding.

 

Bart gaat ook graag mee naar Coby. Als Coby bij school staat is hij net zo blij als zijn moeder er staat en eet tussen de middag goed zijn boterham. S'middags uit school gaan ze altijd wat leuks doen. Bart heeft het na 2 dagen er nog over.

S'avonds eet hij zijn bord warm eten helemaal leeg en zegt dan als we naar huis gaan rijden, Coby had alweer lekker gekookt mama. De jongens hebben het goed bij Coby.

 

Dank je wel voor de goede zorgen!

​Inmiddels zijn deze kinderen ook groter geworden en gaan ze naar school.

Monique en Co de Groot
Varik

Zijn liza en Lara blij met Coby als gastouder?

 

Ze zijn reuze blij met Coby als gastouder. En hun papa en mama dus ook.

 

Lisa en Lara gaan heel graag naar Coby toe, omdat ze heerlijk kunnen spelen. Ze slapen goed en eten goed. Zowel tussen de middag als

S 'avonds.

 

Het is heel fijn als je ze aan het einde van de middag haalt en ze hebben al lekker warm gegeten. Liza eet zelfs stukken beter dan thuis.

 

We krijgen aan het einde van de middag hele blije revreden kinderen mee naar huis.

Als we aan liza vragen 'ga je weer bij coby spelen' dan roept ze volmondig 'Jaaaaa'.

Beter kan je het toch niet hebben als ouders.

 

Dus de hele familie de Groot is dik en dik tevreden.

Deze kinderen zitten al 3 jaar bij ons in de opvang en komen nog steeds bij coby.

Ezra van Zalingen

Sinds januari 2013 is ons zoontje Boaz (10 maanden) 3 dagen per week, bij Coby.Het is geweldig om te zien hoe liefdevol Coby met Boaz om gaat. We zien echt aan hem dat hij dol op haar is en zij op hem.

 

Coby is vakbekwaam en heeft alle benodigde papieren. Daarnaast is ze enorm flexibel, een keer eerder brengen of later halen is absoluut geen probleem.Verder ontvangen we soms (via What’s App) foto’s van Boaz, dit vinden wij ontzettend leuk tijdens een lange dag werken.

De verzorging van Boaz is prima en mocht er een “ongelukje” gebeuren dan wordt hij zorgvuldig gewassen en krijgt hij schone kleertjes aan. Ook wanneer Boaz niet lekker of ziekjes is verzorgt Coby hem perfect en liefdevol, alles gaat dan ook weer in goed overleg.

 

Er is bij Coby enorm veel speelgoed, voor elke leeftijd wat wils, zowel binnen als buiten. Buiten is er een mooie speelplaats waar de kinderen regelmatig (uiteraard onder toezicht) heerlijk kunnen spelen.

 

Wij hebben een oppasboek waar Coby regelmatig in schrijft hoe het met Boaz die dag is gegaan, hoe het eten ging en bijvoorbeeld hoe lang/laat hij geslapen heeft.

 

Kortom, wij zijn enorm tevreden over Coby en raden haar zeer zeker aan!

Franny Brouwer

Vanaf dat Naud twee maanden oud was gaat hij al naar Coby.

Coby is heel flexibel wat voor ons ideaal is. Ik werk onregelmatig en heb dus geen vaste vrije dag.Als mijn lijst uit is kijk ik met Coby welke dagen zij kan.

 

Naud wordt volgende maand twee jaar.Hij gaat met plezier naar Coby om te spelen.Lekker buiten spelen of binnen kleuren of met de auto's spelen.Coby is erg lief voor hem.

 

Coby heeft haar garage omgebouwd en daar een eigen ruimte voor de kinderengemaakt.Ze kunnen dus overal spelen zonder dat ze prive spullen per ongeluk kapotmaken.

Wij zijn echt heel erg tevreden met de opvang die Coby geeft.Ik zal haar ook bij iedereen aan raden.

Maarten de Bruin

Onze zoon Sylvester is iedere week drie dagen bij Coby al vanaf baby af aan. De kinderen zitten in een mooie locatie met veel verschillende speel dingen, leuke kinder slaapkamers en Sylvester is altijd gek geweest op en met Coby. Hij komt er altijd vrolijk vandaan en gaat nooit weg zonder kus of knuffel. 

Hangt een hele fijne sfeer in het dagverblijf en ze doen een hoop leuke dingen door de dag heen. Knutselen, tekenen en buiten spelen in de afgesloten tuin.

Coby stuurt tijd tot tijd een appje met foto’s wat leuk is om zo beetje te kunnen meekijken wat ze doen. 

Wij zijn altijd erg blij geweest dat we hier terecht konden.

Suzanne

Coby is een fantastische gastouder. Ze is lief  liefdevol, zorgzaam en vol enthousiasme.  De meiden gaan altijd met veel plezier naar haar toe!

Marisca

Elke Dinsdag gaat Foss met een grote lach op zijn gezicht naar Cobi en met die zelfde grote lach halen wij hem weer op. er worden veel leuke en leerzamen activiteiten gedaan. wij zijn zeer tevreden. 

Kelsy

Elke keer als ik Djayden kom halen dan zie je aan zijn gezicht al dat die het leuk heeft gehad. Dan begint die te praten en lachen tegelijk. Al vanaf het eerste moment dat je je kind bij Coby achterlaat, vertrouw je het al meteen als ouder zijnde.

Wij zijn heel erg blij met Coby

Dayane en Niels

Dank voor alle zorgen Cobi. Beter kunnen we voor onze kinderen niet wensen. Onze oudste dochter van 2 jaar gaat nu ruim een jaar met veel plezier naar je toe. Inmiddels ook onze jongste dochter van 5 maanden. 

 

Als gastouder is het net even wat anders dan bij een grotere organisatie. Meer flexibel makkelijker met communicatie etc etc. 

 

Altijd horen we van de oudste dat het leuk was. Af en toe een rondje lopen, interactief zijn met de kindjes super grappig om te zien als ouder zijnde. 

 

Oftewel dank voor alle goede zorgen Cobi tot nu. We hopen dat we nog jaren van je hulp gebruik te kunnen maken.

Denise

Sinds begin 2023 brengen we Levi elke week met veel plezier naar Coby. Niet alleen voor ons een plek om ons kind met een gerust hart achter te laten. Maar ook zeker voor Levi een plek waar hij al te graag komt! Coby is een ontzettende lieve, behulpzame gastouder die altijd met veel liefde zorgdraagt voor alle kids. Levi speelt graag met alle kindjes, zowel binnen als buiten. Heeft het enorm naar zijn zin (gaat altijd met een grote glimlach naar binnen) en komt als een vrolijk mannetje weer thuis. Coby staat in onze ogen voor een gastouder waar je met open armen wordt ontvangen, waar we nooit bang hoeven te zijn dat we hem te laat ophalen en waar heel fijn gecommuniceerd wordt.

 

In één woord: fantastisch!

G. Dijkstra

Coby is onze gastouder sinds ons kleintje slechts 2,5 maanden oud was. Ze zorgt buitengewoon goed voor de kinderen en organiseert allerlei leuke activiteiten en gaat regelmatig naar verschillende speeltuintjes.

 

Haar betrouwbaarheid maakt haar voor ons echt onmisbaar. Ze heeft nog nooit last minute afgezegd en ons zoontje is soms maar moeilijk bij haar en het speelgoed weg te krijgen!

 

We zijn ontzettend dankbaar voor haar toewijding en zorgzaamheid.

Suzanne

Zodra wij bij Coby uit de auto stappen hebben onze 2 jongens geen aandacht meer voor mama. Er kan nog een vluchtige kus vanaf en dan gaan ze lekker spelen.

 

Ze hebben het heel goed naar hun zin en zijn erg creatief met hun knutsels en creaties. Ook onze oudste zoon is voorheen ook bij Coby geweest en gaat nog graag mee om de 2 kleintjes op te halen, moet dan altijd even kletsen met Coby.

 

Ook is al het 'formele' goed geregeld en mocht er iets zijn kunnen we altijd bij Coby terecht met vragen.

Al met al een hele goede en fijne opvang bij Kids Kinderopvang!! "
bottom of page