top of page

Referenties

1ste referentie

Hilly van Bemmel uit Buren (Gelderland)

 

Ik ben met de tweeling bij Coby terrecht gekomen omdat er op verschillende kinderdagverblijven voorlopig geen plaats vrij kwam. Ik zal nu niet anderes meer willen.

Ze krijgen de volle aandacht, kleine groepjes en allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd. Ook vanwege Cian die vanaf 6 maanden sondevoeding krijgt en sinds 5 maanden nu een Peg sonde heeft.

Coby wilde de zorg op haar nemen en leren hoe ze hem moest aan en af koppelen. Ook spuugt hij veel en gaat 2 a' 3 voedingen aan de pomp.

Coby staat er allemaal voor open en ik heb het idee dat het haar nooit teveel is. In iedergeval laat ik ze met een gerust hart achter. En kan ik ontspannen naar mijn werk. Ook merk ik dat Cian en Cira er erg graag heen gaan. Als ik de straat in rijdt dan zitten ze al te wippen. En als ik weg ga staan ze al te zwaaien, dat geeft je een goed gevoel. Verder is coby een bezige Bij en altijd opgewekt. ook met extra uren opvangen is geen probleem. Ik had geen betere gastouder kunnen wensen.

Cia en Cira hebben 3,5 jaar in de opvang bij Coby gezeten, ze gaan nu naar school.

 

 

4e referentie

Ezra van Zalingen

Sinds januari 2013 is ons zoontje Boaz (10 maanden) 3 dagen per week, bij Coby.

Het is geweldig om te zien hoe liefdevol Coby met Boaz om gaat. We zien echt aan hem dat hij dol op haar is en zij op hem.

Coby is vakbekwaam en heeft alle benodigde papieren. Daarnaast is ze enorm flexibel, een keer eerder brengen of later halen is absoluut geen probleem.

Verder ontvangen we soms (via What’s App) foto’s van Boaz, dit vinden wij ontzettend leuk tijdens een lange dag werken J.

De verzorging van Boaz is prima en mocht er een “ongelukje” gebeuren dan wordt hij zorgvuldig gewassen en krijgt hij schone kleertjes aan. Ook wanneer Boaz niet lekker of ziekjes is verzorgt Coby hem perfect en liefdevol, alles gaat dan ook weer in goed overleg.

Er is bij Coby enorm veel speelgoed, voor elke leeftijd wat wils, zowel binnen als buiten. Buiten is er een mooie speelplaats waar de kinderen regelmatig (uiteraard onder toezicht) heerlijk kunnen spelen.

Wij hebben een oppasboek waar Coby regelmatig in schrijft hoe het met Boaz die dag is gegaan, hoe het eten ging en bijvoorbeeld hoe lang/laat hij geslapen heeft.

Kortom, wij zijn enorm tevreden over Coby en raden haar zeer zeker aan!

6e referentie
Suzanne

2e referentie

Carla van de Wakker uit Tiel

Dave heeft het heel er goed bij Coby. Het is een blij kind. Dave speelt graag met de andere kinderen. Eten en drinken gaat goed. Coby leert Dave nieuwe dingen eten

Warm eten gaat ook goed. Coby kookt lekkere gezonde voeding. Bart gaat ook graag mee naar Coby. Als Coby bij school staat is hij net zo blij als zijn moeder er staat en eet tussen de middag goed zijn boterham. S'middags uit school gaan ze altijd wat leuks doen. Bart heeft het na 2 dagen er nog over.

S'avonds eet hij zijn bord warm eten helemaal leeg en zegt dan als we naar huis gaan rijden, Coby had alweer lekker gekookt mama. De jongens hebben het goed bij Coby.

Dank je wel voor de goede zorgen!

Inmiddels zijn deze kinderen ook groter geworden en gaan ze naar school.

3e referentie

Monique en Co de groot uit Varik

Zijn liza en Lara blij met Coby als gastouder?

Ze zijn reuze blij met Coby als gastouder. En hun papa en mama dus ook. Lisa en Lara gaan heel graag naar Coby toe, omdat ze heerlijk kunnen spelen. Ze slapen goed en eten goed. Zowel tussen de middag als S 'avonds.

Het is heel fijn als je ze aan het einde van de middag haalt en ze hebben al lekker warm gegeten. Liza eet zelfs stukken beter dan thuis. We krijgen aan het einde van de middag hele blije revreden kinderen mee naar huis.

Als we aan liza vragen 'ga je weer bij coby spelen' dan roept ze volmondig 'Jaaaaa'.

Beter kan je het toch niet hebben als ouders. Dus de hele familie de Groot is dik en dik tevreden.

Co Monique, Lisa en Lara

Deze kinderen zitten al 3 jaar bij ons in de opvang en komen nog steeds bij coby.

5e referentie
Franny Brouwer

Vanaf dat Naud twee maanden oud was gaat hij al naar Coby.

Coby is heel flexibel wat voor ons ideaal is.Ik werk onregelmatig en heb dus geen vaste vrije dag.Als mijn lijst uit is kijk ik met Coby welke dagen zij kan.

Naud wordt volgende maand twee jaar.Hij gaat met plezier naar Coby om te spelen.Lekker buiten spelen of binnen kleuren of met de auto's spelen.Coby is erg lief voor hem.

Coby heeft haar garage omgebouwd en daar een eigen ruimte voor de kinderengemaakt.Ze kunnen dus overal spelen zonder dat ze prive spullen per ongeluk kapotmaken.

Wij zijn echt heel erg tevreden met de opvang die Coby geeft.Ik zal haar ook bij iedereen aan raden.

 

Fanny Brouwer.

Coby is een fantastische gastouder. Ze is lief  liefdevol, zorgzaam en vol enthousiasme. De meiden gaan altijd met veel plezier naar haar toe!

 

Suzanne

bottom of page