top of page

Even voorstellen

🌟 Ervaar de Zorgzame Expertise van Coby Hoets als Gastouder! 🌟

Mijn naam is Coby Hoets. Een betrouwbare en toegewijde gastouder voor jouw kind(eren). Met een hart vol passie en ruim 17 jaar ervaring als gastouder, ben ik vastberaden om jouw kleintje(s) een tweede thuis te bieden. Inmiddels zijn al 80 kinderen mijn opvang gepasseerd.

Jouw gastouder in het zorgen voor een liefdevolle en stimulerende omgeving voor kinderen!

Mijn aanpak is gebaseerd op liefde, geduld en bovenal professionaliteit. Bij mij is elk kind in de leeftijd 0 t/m 4 jaar van harte welkom.

 

Wat kan je verwachten van mijn diensten?

 

1️⃣ Deskundigheid:

Als gecertificeerde gastouder heb ik een solide achtergrond in kinderopvang. Ik volg regelmatig (pedagogische) cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en de beste zorg te bieden.

2️⃣ Individuele Aandacht:

Elk kind is uniek en verdient persoonlijke aandacht. Ik stimuleer hun ontwikkeling op maat, met veel activiteiten die passen bij hun interesses en behoeften. Waardoor ze op een sociale manier groot worden.

3️⃣ Veiligheid voorop:

Een veilige omgeving staat bij mij centraal. Mijn huis is kindvriendelijk ingericht en ik hanteer strikte veiligheidsmaatregelen, zodat jij met een gerust hart jouw kind(eren) aan mijn zorg kan toevertrouwen.

4️⃣ Open Communicatie:

Jij bent altijd op de hoogte van de kinderen's dagelijkse avonturen en ontwikkelingen. Ik geloof in open communicatie en sta klaar om met jou te overleggen over alle aspecten van de zorg.

5️⃣ Flexibiliteit:

Ik begrijp dat je drukke schema's kan hebben. Daarom ben ik flexibel en bereid om samen te werken aan een opvangplan dat past bij jouw behoeften. Opvang tijdens de vakantieperiode is ook mogelijk.

Profielfoto.jpg
Feitje over mij

Ik ben getrouwd met Richard en samen hebben wij twee kinderen die zelf inmiddels ook een gezin hebben.​ Wij hebben 7 kleinkinderen, die gelukkig zeer regelmatig op bezoek komen bij opa en oma!

Neem contact op

Mijn doel is om niet alleen jouw kind(eren) te verzorgen, maar ook om een ondersteunende en geruststellende aanwezigheid te zijn voor jou als ouder. 👶🏼🌈 Laten we samen bouwen aan een solide basis voor jouw kinderen's toekomst!

 

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik als gastouder een waardevolle toevoeging kan zijn in het leven van de kleintjes.

 

Met warme groeten,

Coby Hoets - Jouw Toegewijde Gastouder

bottom of page